Voor bedrijven

Stoelmassage voor medewerkers

Stoelmassage is een effectieve, toegankelijke massage in een speciale massagestoel. Over de kleding heen en zonder olie. Een stoelmassage wordt bij bedrijven op de werkplek aangeboden en duurt ongeveer 20 minuten. De focus bij stoelmassage is op werkgerelateerde klachten (nek, schouders, hoofd, bovenrug en armen). In korte tijd kun je weer ontspannen en fris aan het werk.

Voordelen van stoelmassage

Na een behandeling voel je je fitter en energieker. Als je je regelmatig laat masseren, werkt dat preventief tegen werkstress. Vaak is er ook vermindering van schouder- rug- en nekklachten. Ziekteverzuim binnen het bedrijf daalt door stoelmassage. Bovendien voelen medewerkers zich gewaardeerd en dat komt ten goede van de sfeer.

Frequentie

Stoelmassage wordt vaak op regelmatige basis aangeboden aan medewerkers, bijvoorbeeld eens per twee weken. Het is ook mogelijk om éénmalig een dag stoelmassage af te nemen. De frequentie bepalen we in overleg.

Investering

Per uur zijn de kosten €62,50 exclusief btw, en een reiskostenvergoeding van  €0,21 per kilometer. Pauze’s van de masseur worden niet in rekening gebracht. De minimale afname is 4 massage uren. Bij inhuur op regelmatige basis (bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal) is een korting op het uurtarief mogelijk.

Kosten vergoed (Werkkostenregeling)

Wanneer men kiest voor meer malen per jaar zou de werkkostenregeling (WKR) van de Belastingdienst voor een (gedeeltelijke) vergoeding kunnen zorgen. Stoelmassage valt onder de WKR. Meer informatie over de werkkostenregeling.

Proefmassage op locatie?

Wilt u als leidinggevende een massage uitproberen, voordat u een offerte aanvraagt? Dat kan gratis! Neem contact op voor de mogelijkheden.