Massage

Massage kan je verlichting geven. Of je nou heel soepel bent of heel ‘vast’ zit. Of je nu spanning voelt of niet. Door massage kan je je bewust worden van wat je voelt in je lichaam. En helpt het lichaam fysieke en mentale spanning af te voeren. Massage geeft verlichting bij bijvoorbeeld stress, pijn of emotionele spanning.

Life is a balance between holding on and letting go – Rumi

Een massagesessie begint soms direct met massage, soms met een kort gesprek. Vooraf spreek ik met jou af wat ik ga doen tijdens de massage. In de massage laat ik jou je hele lijf voelen: van top tot teen. Na de massage geef ik je de tijd om na te voelen. Ik geef meerdere soorten massage, onder aan deze pagina kun je boeken.

Ik raad je aan om na de massage geen zware activiteiten in te plannen. Dat wat mogelijk in beweging is gebracht, heeft ruimte nodig om vrij te komen. Onder bepaalde omstandigheden masseer ik niet. Voor jouw welzijn en omdat ik de grenzen ken van mijn kunnen en willen.
Zie ook de Algemene Voorwaarden.

Twijfel je? Bel me gerust, dan bespreken we of ik je kan masseren.

 

Holistische massage

In het dagelijks leven werken veel mensen met het hoofd. De rest van ons lijf krijgt minder aandacht. Of we voelen ons lijf wel, maar dan vooral stress. Door jou van hoofd tot voeten met liefdevolle aandacht te masseren, kun je weer thuis komen in je lijf. En kun je voelen dat je één geheel bent.

Volgens de holistische zienswijze zijn lichaam en geest met elkaar verbonden. Als je aangeraakt wordt, worden niet alleen je spieren aangeraakt. Ook gedachtes en emoties kunnen geraakt worden. Dat wat zich vastgezet heeft, wordt in beweging gebracht. Je kunt dit tijdens de massage voelen. Je kunt eventueel ook na de massage ervaren dat er iets in je geraakt is.

Feelings are visitors. Let them come and go – Mooji

In de massage mag dit er allemaal zijn. Je bent welkom met dat wat gezien wil worden. Mocht er veel loskomen op het mentaal-emotionele vlak en is meer begeleiding wenselijk, dan verwijs ik je door naar een (massage)therapeut. Als er een specifieke, fysieke klachtbehandeling nodig is, verwijs ik je door naar een fysiotherapeut, manueel therapeut of osteopaat.

 

 

Soorten massages

Naast de holistische massage bied ik ook ontspanningsmassage, hoofdmassage, voetmassage en zwangerschapsmassage. Alle behandelingen zijn makkelijk te boeken via het boekingssysteem van Treatwell. Voor meer uitleg over deze massages of om te boeken, klik op onderstaande knop.

Boek nu!

Tarieven

De recente prijzen zijn te vinden op Treatwell, aangezien ik regelmatig kortingen aanbied.

Cadeaubonnen

Een massage is een cadeautje aan jezelf. Of aan een ander. Cadeaubonnen zijn bij mij in de praktijk verkrijgbaar of stuur ik na betaling op per post. Een massage cadeaubon is €45, voor een massage van 60 minuten. Deze blijft tot 12 maanden na betaling geldig.

Wil je meer weten over de soorten massages die ik aanbied? Via de ‘Boek nu’ knop kun je makkelijk boeken. En vind je meer informatie over deze behandelingen.

Boek nu!