Holistische massage

In het dagelijks leven werken veel mensen met het hoofd. De rest van ons lijf krijgt minder aandacht. Of we voelen ons lijf wel, maar dan vooral stress. Door jou van hoofd tot voeten met liefdevolle aandacht te masseren, kun je weer thuis komen in je lijf. En kun je voelen dat je één geheel bent.

Volgens de holistische zienswijze zijn lichaam en geest met elkaar verbonden. Als je aangeraakt wordt, worden niet alleen je spieren aangeraakt. Ook gedachtes en emoties kunnen geraakt worden. Dat wat zich vastgezet heeft, wordt in beweging gebracht. Je kunt dit tijdens de massage voelen. Je kunt eventueel ook na de massage ervaren dat er iets in je geraakt is.

Feelings are visitors. Let them come and go – Mooji

In de massage mag dit er allemaal zijn. Je bent welkom met dat wat gezien wil worden. Mocht er veel loskomen op het mentaal-emotionele vlak en is meer begeleiding wenselijk, dan verwijs ik je door naar een (massage)therapeut. Als er een specifieke, fysieke klachtbehandeling nodig is, verwijs ik je door naar een fysiotherapeut, manueel therapeut of osteopaat.

Naast de holistische massage biedt ik ook aan: ontspanningsmassage, hoofdmassage, voetmassage, bindweefselmassage en Lomi Lomi massage. Alle behandelingen zijn makkelijk te boeken via het boekingssysteem van Treatwell. Voor meer uitleg over deze massages of om te boeken, klik op onderstaande knop.

Boek nu!