Tarieven

De eerste keer dat je bij me komt is een kennismaking. Dan vertel ik kort wat ik doe tijdens de massage en stem ik me af op jou. Voor elke massage neem ik graag de tijd je te verwelkomen en in rust na te laten voelen.

De recente prijzen zijn te vinden op Treatwell, aangezien ik regelmatig kortingen aanbied.

Voor de holistische massage zijn kortingskaarten mogelijk. Normaal gesproken is een massage €55 voor 60 minuten. Met kortingskaart: 4 massages à €50 (totaal €200), met een geldigheid van 12 maanden. 10 massages à €45 (totaal €450) met een geldigheid van 18 maanden. Bedrag voor de kortingskaart in één keer overmaken.

Een massage is een cadeautje aan jezelf. Of aan een ander. Cadeaubonnen zijn bij mij in de praktijk verkrijgbaar of stuur ik na betaling op per post. Een massage cadeaubon is €35, voor een massage van 60 minuten. Deze blijft tot 12 maanden na betaling geldig.

Wil je meer weten over de ontspanningsmassage, de lomi lomi massage, de voetmassage, hoofdmassage of bindweefselmassage? Via de ‘Boek nu’ knop kun je makkelijk boeken. En vind je meer informatie over deze behandelingen.

Boek nu!